Selamat Hari Raya 2008

No Comment - Post a comment

 

Pakej Lengkap Rahsia 10K Kini Terbongkar!

No Comment - Post a comment



Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Team Flarebiz telah melancarkan produk terbaru mereka yang bertajuk "Pakej Lengkap Rahsia 10K" yang ditulis oleh mereka sendiri bertujuan untuk membongkarkan mengenai "blueprint" untuk mendapatkan RM10K sebulan.

Blueprint untuk mendapatkan RM10K ini merupakan blueprint sebenar yang digunakan oleh Adly Mukhtar atau lebih dikenali sebagai Labanon Flarebiz untuk mendapatkan RM10K sebulan dalam bulan Januari 2008 walaupun pada ketika itu Adly sedang menunggu keputusan SPM keluar.

Pakej Rahsia 10K ini ditulis berdasarkan pengalaman mereka sendiri dan antara pakej yang paling lengkap kerana ia merangkumi semua aspek yang diperlukan dari e-book, video dan mp3 interview khas untuk Rahsia 10K ini.


Pakej Lengkap Rahsia 10K ini mengandungi:

- Ebook Rahsia 10k - Case Study (Bernilai RM97)
- Ebook Rahsia 10k - Praktikal (Bernilai RM67)
- Ebook Rahsia 10k - Plan 60 Hari (Bernilai RM37)
- Teleseminar Bersama Zamri Nanyan (Bernilai RM87)
- Interview Bersama 4 Orang Internet Marketer (Bernilai RM397)
- Video Tutorial Membuat Ebook (Bernilai RM47)
- Senarai Semak (Bernilai RM17)


Harga yang diletakkan oleh mereka iaitu RM47 juga agak rendah buat masa ini dan rasanya mereka perlu meletakkan harga lebih tinggi lagi kerana pakej Rahsia 10K ini sangat lengkap untuk anda semua. Tahniah untuk Flarebiz kerana telah membuatkan perniagaan internet ini semakin mudah untuk semua orang!

Dapatkan segera sebelum harga Pakej Lengkap Rahsia 10K ini naik dua atau tiga kali ganda selepas ini! Dapatkan segera di SINI [+] sekarang juga!

Sahabat online anda,

Mohd Zaharudin

 

Selamat Hari Bapa

1 Comments - Post a comment

Bapa, ayah, abah, itulah panggilan keramat anak kepada lelaki yang mempunyai anak. Kehebatan ayah tiadalah tandingannya…. Sebut saja ayah anak pasti berhati-hati. Ayah selalunya tegas dan penuh disiplin. Dalam banyak hal ayahlah kata pemutus.

Ayah juga jarang menunjukkan secara zahir sayangnya pada anak. Hakikatnya ayah amat sayang pada anak-anak. Kebanyakkan ayah tak banyak cakap tapi banyak tindakan. Ayah banyak mengajar anak-anak dengan perbuatan dan gerak geri. Ayah juga banyak guna bahasa badan, sehingga anak membuat telahan sendiri. Anak-anak kalau bercakap dengan ayah terlalu berhati-hati. Kadang-kadang takut kadang-kadang tidak.

Itulah kebanyakan lelaki yang bergelar ayah! Sempena Hari Bapa, hadiahkanlah sesuatu untuk ayah. Beraksilah dipentas kehidupan dengan aksi-aksi yang tidak mengecewakan ayah dan ibu kita.

SELAMAT HARI BAPA



* Di petik Daripada http://www.planet-fahmi.com/blog/hati-ibubapa/selamat-hari-bapa.html

 

Selamat Hari Ibu

No Comment - Post a comment

Orang kata aku lahir dari perut Ibu..
Bila dahaga, yang susukan aku.. Ibu
Bila lapar, yang suapkan aku.. Ibu
Bila keseorangan, yang sentiasa di sampingku.. Ibu
Kata ibu, perkataan pertama yang aku sebut.. Ma!
Bila bangun tidur, aku cari.. Ibu
Bila nangis, orang pertama yang datang.. Ibu
Bila nak bermanja, aku dekati.. Ibu
Bila nak bergesel, aku duduk sebelah.. Ibu
Bila sedih, yang boleh memujukku hanya.. Ibu
Bila nakal, yang memarahi aku.. Ibu
Bila merajuk, yang memujukku cuma.. Ibu
Bila melakukan kesalahan, yang paling cepat marah.. Ibu
Bila takut, yang tenangkan aku.. Ibu
Bila nak peluk, yang aku suka peluk.. Ibu

Aku selalu teringatkan.. Ibu
Bila sedih, aku mesti telefon.. Ibu
Bila seronok, orang pertama aku nak beritahu.. Ibu
Bila bengang, aku suka luah pada.. Ibu
Bila takut, aku selalu panggil.. “ibuuuuuuuuuuuuu!”
Bila sakit, orang paling risau adalah.. Ibu
Bila nak exam, orang paling sibuk juga.. Ibu
Bila buat hal, yang marah aku dulu.. Ibu
Bila ada masalah, yang paling risau.. Ibu
Yang masih peluk dan cium aku sampai hari ni.. Ibu
Yang selalu masak makanan kegemaranku.. Ibu
Yang selalu simpan dan kemaskan barang-barang aku.. Ibu
Yang selalu berleter kat aku.. Ibu
Yang selalu puji aku.. Ibu
Yang selalu nasihat aku.. Ibu
Bila nak kahwin, Orang pertama aku tunjuk dan rujuk.. Ibu

Aku ada pasangan hidup sendiri
Bila seronok, aku cari.. Pasanganku
Bila sedih, aku cari.. Ibu
Bila berjaya, aku ceritakan pada.. Pasanganku
Bila gagal, aku ceritakan pada.. Ibu
Bila bahagia, aku peluk erat.. Pasanganku
Bila berduka, aku peluk erat.. Ibu
Bila nak bercuti, aku bawa.. Pasanganku
Bila sibuk, aku hantar anak ke rumah.. Ibu
Bila sambut valentine, Aku hadiahi bunga pada.. Pasanganku
Bila sambut hari ibu, aku cuma dapat ucapkan Selamat Hari Ibu
Selalu aku ingat.. Pasanganku
Selalu Ibu ingat kat aku
Bila-bila aku akan telefon.. Pasanganku
Entah bila, aku nak telefon.. Ibu
Selalu aku belikan hadiah untuk.. Pasanganku
Entah bila, aku nak belikan hadiah untuk.. Ibu


Renungkan:
“Kalau kamu sudah habis belajar dan berkerja, bolehkah kamu kirim wang untuk Ibu? Ibu bukan nak banyak, lima puluh ringgit sebulan pun cukuplah”. Berderai air mata aku. Hari ini kalau Ibu mahu lima ratus sebulan pun aku mampu. Aku boleh kirimkan. Tapi Ibu sudah tiada. Aku tidak berkesempatan lagi, bukan lima puluh ringgit, lima puluh sen pun tidak sempat aku kirimkan! Hanya yang termampu Al-Fatihah, Al-Fatihah, Al-Fatihah.

Al-Fatihah juga kepada saudara-saudaraku yang telah kehilangan Ibu tercinta. Kasihnya ibu membawa ke syurga.


*Di petik daripada forum.

 

Forum Selenge

2 Comments - Post a comment


Anda bosan? cacat? gila-gila?? Mari bersantai di forum kami.

Kami juga menyediakan beberapa Permainan Arcade untuk hiburan seisi keluarga ngeh2!




 

Apa Yang Aku Terpandang !

3 Comments - Post a comment



Nielah yang aku terpandang pagi tadi masa nak pergi kerja. Apa pendapat korang tentang nie.
Pada aku adakah ini satu sabotaj atau pun suara hati dalaman yang tak dapat di luahkan secara terbuka, entahlah.

 

Keputusan PilihanRaya

2 Comments - Post a comment


Sapa tengok malam tadi kat Tv1? Tv2? Tv3? atau Astro??

Well, itulah keputusan-keputusan yang telah sah dan sahih.!

Tahniah bg calon2 yg menang.


p/s: walaubagaimanapun ada gark keputusan2 yg terkujat bg rakyat.. Apa2 pon anda yg menentukan. Hidup Malaysia!


 

Akademi DJ SelambaFM

6 Comments - Post a comment

New Akademi DJ SelambaFM project will be start soon. This project focus to train new dj for SelamabaFM. Anyone interested to be DJ at SelambaFM can join this project by contact muncet or my self lixdo through email or chat with us YM/MSN (our YM address can be obtain at Selenge Members Section )

Satu projek baru Akademi DJ SelambaFM akan bermula tidak lama lagi. Tujuan projek ini adalah untuk melatih DJ baru untuk SelambaFM. Kepada sesiapa yang berminat bolehlah menghubungi muncet atau pun saya sendiri Lixdo melalui email atau terus berchat dengan kami di YM/MSN (YM contact kami boleh di dapati di bahagian Selenge Members)

 

Muncet Happy Birthday

3 Comments - Post a comment

 

Semakan Daftar Pemilih

4 Comments - Post a comment

Pilihanraya sudah dekat mari semua semak nama anda dalam daftar pemilih.. Untuk semak cuma click dekat banner di bawah.





 

Cakap Germen!

2 Comments - Post a comment



Best gak kalau layan citer Masam-masam Manis ni. Terutama bahagian cakap German dia tu.. Waakakakakaka!! Low Class!!!

 

Tahniah wat Cik JZ

2 Comments - Post a comment

Patut la Cik JZ selaku Moderator Selenge lama sgt menyepi. Rupa2nya dah berhijrah ke tempat lain untuk memulakan sesi pekerjaannya yang terbaru. Moga apa yg dicita-citakan tercapailah hendaknya. Mesti lepas ni dia bz sokmo daaa..!!

Weeiii!!! Raya cina nanti banjer kami2 semua ni weh!!! hahahaha!!!

 

Krem Giler!

13 Comments - Post a comment

New template again! Well, i luv this template.
Story of Today.. Ermm! Korang baca sendiri lah!!!





Ketam ketip kuku kakinya. Kawan karib Ketam,
Kodok, kata kepada Ketam,"Kenapa kau ketip kuku
kaki kau, Ketam... kenapa?"
Ketam kata, "Ku ketip kuku kakiku kerana kuku kakiku
kelurut... kakakku kata, kalau kuku ku kelurut, kita
kena ketiplah!"
Kodok kentut kekeliruan. Kodok kata
kekalutan,"Kadang-kadang kalau kukuku kelurut, ku
ketip kenapa keluar kudis?"
Ketam ketawa,
Kah..kah..kah..kah..kih..kih..kih..kih..Kuh..kuh.. kuh..k
uh!!Kodok..Kodok..kenapa kadar kebodohan kau
ketara keterlaluan?"
Kodok kata kepada Ketam, "Ketam. Kenapa kau
ketawakan ku?"Ketam kilas, "Kelakar." "Kelakar ke
kurang-ajar?" kata Kodok.
Kerana kemarahan Kodok keterlaluan, Kodok keperok
kepala ketam kuat kadar kilat."kelekuk !", kepala
Ketam kehancuran kerana kena
keperok Kodok. Ketam kata, "Kodok.. Kodok.. kenapa
kau keperok kepalaku? Kan kesakitan."Kesian Ketam,
kepala kena keperok.

p/s: keperok tu natang per yer? Kokak kee?? Utaaak!!! Utaaakk!!!

 

kena tag dengan cendawan :D

5 Comments - Post a comment

wow. pg ini kami warga selenge da kene tag dengan cendawan! uish. mantap toi desktop die..ako mewakili warga selenge membalas tag cendawan -dekstop semasa" erk nak tao apa desktop semasa ako...hmm.. (tutup mata) jeng jeng jeng...


haha bebudak slinkyslob! muzick derang sama comel macam derang.. (nge)!oke! kita terus tag dan tag² lg oke! *winking.


calon-calonnya ialah :

kepada yang telah di-tag. tahniah! ehe. ape lagi..show me ur desktop la.

:D

 

Chat Room Selenge

6 Comments - Post a comment

Link Borak Selenge dah update. Sebelum ni pakai geocities sahaje. tapi iklan kanan tu kacau plak wahahaahaaha! Ni adalah cara2 nak masuk javachat..

1) First thing is kalau korang xleh masok chat room tu, kemungkinan besar korang kene download dan install perisian Java. Tapi bagi pelayar advance skit seperti Firefox atau Flock, automatik akan terus download Java tu dan mengambil masa beberapa minit menginstall.

2) Lepas dah install.. baru laa korang boleh buka Laman Chat Room Selenge nieeh.. sampaai laaa korang akan dapat popup yg lebih kurang macam nie


Klik Run atau Connect atau OK.. Jgn sesekali klik Cancel ker.. Exit ker.. kang xdpt masuk plak heheeh!!

3) Bila loading Java dah abis.. maka termasuklah korang kat Chat Room kami dan berwajah seperti gini


4) Pada mulanya nick korang telah didefaultkan sebagai Selenge(nombor). Kalau korang nak tukar nick.. taip jek camnie.. ( /nick cikfatimah ). Untuk bantuan jerit saja di cenel, Insyallah Moderator2 akan menolong anda..

5) Selamat berborak!!

Credit To : K3k4tu

 

Let's Enjoy!!

2 Comments - Post a comment


Assalamualaikum and good morning,afternoon,evening,night and thanks for coming to all members and visitors! i really appreciate it! Thank you all! You guyz so sweet. come here and i will hug you for crying out loud.. lool! Gedixnye!!

Alrite! Maybe some of you guyz find that this blog so lame that u can't even read a single entry that we've posted,right? Haha! (yer yer jeek!) But right now we present to you the SelambaFM plays a great mix of the best in various songs 24 hours a day 7 days a week. We are now streaming at 24kbps (sumtimes at 32kbps mono).

To listen to the best music the net has to offer you should make sure that you have the most up to date media player on your computer.


Recommended Softwares



Or u can Listen direct from this link.
Click Here To Listen!
Jom Layan Sampai Sengal!!!

Credit To: Lixdo

 

Rock!

1 Comments - Post a comment



Haaaacuumm!!! Opss sorry!

Hari ni saya telah terima lagu rock2 dari ahli2 Selenge ni.

Kie


Rictor


p/s:Anyway, thanks for contribute into us !! U guyz rock!!

 

its all bout gurlz.

3 Comments - Post a comment

guyz.



pliz take note.



GIRLS LIKE GUYS TO...

1-touch her waist

2-talk to her

3-share secrets

4-give her your jacket

5-kiss her slowly


are you remembering this?

6-hug her

7-hold her

8-laugh with her

9-invite her somewhere

10-let her be with you when you're with your friends


keep reading..
11-smile with her

12-take pics with her

13-pull her onto your lap

14-when she says she loves you more,deny it. fight back!

15-when her friends say i love her more than you,deny it. fight back and hug her tight so she cant get to her friends. it makes her feel loved~

Are you thinking about someone?
16-always hug her and say i love you when you see her

17-kiss her unexpectedly

18-***HUG HER FROM BEHIND AROUND THEWAIST!!!***

19-tell her shes beautiful not sexy!

20-tell her the way you feel about her! u need to show her you mean it too~
21-kiss her on the lips

22-DON'T ask her to buy you stuff. you buy HER stuff

23-TELL HER WHAT FEELS GOOD

24-make her feel loved

25-buy her stuff. small things can still helpmakes her feel special~

26-DON'T LIE TO HER.

27-DON'T CHEAT ON HER.

28-take her anywhere she wants

29-text message or call her in the morning and tellher have a good day at school, and how much you miss her

30-be there for her when ever she needs you, & even when she doesn't need you, just be there so she'll know that she can always count on you
are you still reading this? u better be. its important!

31. Hold her close when she's cold and she can hold you too.

32. When you are alone hold her close and kiss her.

33. Kiss her on the tip of her nose; (it will give herthe hint that you want to kiss them).

34. While in the movie, put your arm around herand then she will automatically put her head on your shoulder, then lean in and tilt her chin up and kiss her lightly.

35. Dont ever tell her to leave even jokingly or act like you're mad. If shes upset, comfort her

remember this next time you are with her!

36. When people diss her, stand up for her.

37. Look deep into her eyes and tell her you love her.

38. Lay down under the stars and put her head onyour chest so she can listen to the steady beat of your heart, Link your fingers together while you whisper to her as she rests her eyes and listens to you.

39. When walking next to each other grab her hand.

40. When you hug her hold her in your arms as long as possible

41. Call her at night to wish her sweet dreams.

42. Comfort her when she cries and wipe away her tears.

43. Take her for long walks at night

44. Dedicate a song to her.

45. Always Remind her how much youlove her.

*u'll never know when she needs just a lil more love*

**so swit! ((:

 

Desperate student during exam

7 Comments - Post a comment


This students really stress.. Sampai kena gantung hehe!!




 

what number you are?

No Comment - Post a comment

saja la sesuka oke. kalau betul its a lurvely coincident lah ye. ako copy paste je nih. saja nak share.

Were you born with a quirk or a plain simple soul? Have fun with this fun personality prediction guide. IF you were born on the 1st, 10th, 19th, 28th of any month you are number 1.

If you were born on the 2nd, 11th, 20th, 29th of any month then you are number 2.

If you were born on the 3rd, 12th, 21st, 30th of any month then you are number 3.

If you were born on the 4th, 13th, 22nd, 31st of any month then you are Number 4.

If you were born on the 5th, 14th, 23rd of any month then you are number 5.

If you were born on the 6th, 15th, 24th of any month then you are number 6.

If you were born on the 7th, 16th, 25th of any month then you are number 7.

If you were born on the 8th, 17th, 26th of any month then you are number 8.

If you were born on the 9th, 18th, 27th of any month then you are number 9.

translation :

Number 1 You are smart, a straight talker, funny, stubborn, hardworking, honest, jealous on a competitive basis, kind hearted, temperamental, friendly, and popular. You always want to be on the top and most likely to be independent. You are most likely to fall in love at a young age, but will marry once you mature! You are likely to have problems with people who have opposite views and you are most likely to take revenge over your enemies in a long time basis. You are a spender, but you will have a good profession in the future. If you are guy you will be very popular. You can go anywhere from the local shop to the heart of the parliament because you are positive and talented in numerous areas. But in your life you will always have some people who will work hard to bring you & your name down. Because of your intelligence, some might hate you. You are a pioneer, independent & original your best match is 4,6,8 while a good match would be with 3,5,7

Number 2 No matter what, every one will love you because you are ruled by the Moon. You day dream a lot, you have a very low-self esteem, you need to have a back up for every move in your life, you are very unpredictable. You tend to change according to time and circumstances, selfish, have a very strong sense of musical and artistic talent and powerful verbal communication. You can be sweet as an angel and can be ruthless when double-crossed. Some might say you have a sixth sense. You will become a poet, writer, an artist or a businessperson. You are not strong in love, so your relationship will be in disarray until you settle down. If you are a girl, you will be responsible for your family. If you are a man, you tend to get involve in fights & arguments in the family. You will sacrifice your life for your family. You are gentle, intuitive with a broad vision. You make a well-balanced person. Your best match is 2, 5, and 9 no other people can put up with you!!!

Number 3 You are hardhearted and selfish most of the time. You always tend to have lots of problems within your family in the early stages but you will be able to cope with everything. You seem to have your way in everything. And from birth you would always have to work hard to achieve anything you want. You always make a point to set examples on others, especially the younger ones. Generally you are not a cool person. It's not easy dealing with you. A tough player you are! But once you are comfortable with someone, it will be a lasting friendship. You always earn respect from others. Your Ilk seems to have lots of worries and problems but they won't be for long. You will have brilliant kids! You love money a bit too much so temptation will push you to try endlessly. You will look after your family and help friends, so you will spend a life time just being generous and kind (except for men born on the 21st). You love your freedom, creative and ambitious, a person who brings beauty, hope & joy to this world!!! Your best match 6 and 9. Good match 1, 3, and 5

Number 4 You are very stubborn, very hard working but unlucky in important matters in life, very cool and helpful. You might repel people away from you, you may cause nuisance to others if you area man, as you gifted are with understanding other people's problems. If you are a girl, you excel in your studies and arts. If you are a guy you spend most of your time with girl friends and you tend to have too much fun with your mates & girls.Your friends will spend your time & money and get on with their life and you will be left empty handed. So be careful! You love to spend. Your positive side is that you are always around to help family and friends. You always fall in love with those younger than you. You often live with disappointments but you will take good care of your family. You need to be careful of people who will take advantage of your kind heart. And beware of your relationships too. You are radical, patient, persistent, and a hit old-fashioned; you live with foundation & order. Your best match 1, 8. Good match 5, 6, and 7

Number 5 You are very popular and you can get things done only by talking. Even to your enemies! You are business-minded and like to do things spontaneously. You will be famous if you get involved in any business. Your friends and families will always ask for your help, and you are the one actually with the money to help your friends.You will have more than one relationship, but when you settle down you tend to be selfish. You tend to go for other relationships - even if you are married at times because of your popularity. You tend to get along easily with anyone because the numbers is a middle number. You love freedom and changes. You learn your life through your personal experiences. Your best match 1, 2, Good match 6, 8.

Number 6 Ooopppss.. you were born to enjoy! You don't care about others. I mean you always wanted to have a lifetime of enjoyment. You will excel in either education or business management! You are talented, kind (but with only people who you think are nice), and popular. All good things come easily to you. Your mind and body is just made perfect for love. You are loveable by any number. But if you are a number 6 men, you will be involved in more than a few relationships until you get married. If you are a girl, most of you will get married/engaged early. You are a caring person towards your family and friends. You are a person of compassion, comfort & fairness, domestic responsibility, good judgment, and after all you can heal this world's wounds to make peace for everyone because you have the great power and caring talent to take the world of love one step further.. Your best match 1, 6, and 9. Good match 4, 5 Number 7 You are realistic, confident, happy, and talented in education, music, art, singing, and most importantly in acting. You also have a bad temper! You value your family status a lot; you will be in the top rank when you reach a certain age. If you are a guy you are popular with girls.

Most of the number 7s face lots of problems with their married life. Only a few are happy. You have everything in your life but with worries throughout your lifetime. You need to get ready looking for a partner rather than waiting. If you don't, then you might end-up being single. You are born to contribute to everyone's joy. Your best match is 2. Good matches are 1,4

Number 8 You have a very strong personality and people will find it hard to understand you. You are more likely to suffer in your younger years. You might be also the one responsible to look out for your family. You often suffer all the way through life. You will learn life in a very practical way. You are the one who will fight for justice and may even die in the war too. You are normally very reserved with a handful of friends and most of the time, live life alone and always prepared to help others. However, once you settle down, (which is often late), then your had lucks will disappear. You will face unexpected problems such as encountering poisonous animals, and accidents. You are highly- disciplined, persistence, and courageous, and it is your strength that will take you to success. You are a great part of a family team. You are a fighter! Your Best match 1. 4, and 8. Good match 5

Number 9 You guys are the most incompatible people in the world. You are so strong, physically and mentally. You often have big-aims. You will work hard and will think it's still hard to get there, even if you already have gotten there! Normally you suffer in the early age from family problems and generally you will have to fight in life. You are respected by others. You were however very naughty in your childhood, and often got beaten up by your parents and had been involved in fights and you seemed to have suffered lots of injuries. But when you grow older you become calm and will fall into the quiet and dignified macho type. Love is not an easy matter for you. You are however good in engineering or banking jobs because people always trust you. Your family life is very good, but you will always worry over your children. Your finer qualities are that you are humanitarian, patient, very wise & compassionate. You are born to achieve targets and serve every one equally without any prejudice. You are a role model for everyone. Your best match 3, 5,6, and 9. Good match 2

(=

 

Hahaha

1 Comments - Post a comment

ding dong!