Selenger Members

No Comment - Post a comment


Dustin (Admin)

Muncet (Mod)

Cik Lady (Mod)

Pocot

Pesa

Rictor

Awal

T3h

k3k4tu

Zairie

Zumedusa

Lixdo

Bunianzz

Lady Ugly

Kie

Honey

Kawe

X-Punk

Kaber_Hero

^bumblebee^

 

Add Your Link!

15 Comments - Post a comment






 

Tentang Selenge

No Comment - Post a comment

Extreme Selenge

Apa itu Selenge? Selenge itu Cacat! (Bak kata master Dustin). Namun, blog ini bukanlah semata-mata untuk berselenge. Ia hanya untuk satu gurauan kepada mereka-mereka yg menginginkan sedikit hiburan. Selain itu, artikel2 yang dipaparkan adalah bebas untuk pembaca sama ada tips, lawak, atau info2 menarik perhatian untuk dipertontonkan.



Ahli Selenge

Blog ini terbuka kepada semua rakyat2 tak kira duk mana sekali pun untuk menjadi ahli Blog Selenge ini. Tapi kelebihannya akan diberikan kepada korang2 yg ada blog tu. Sila hantarkan alamat URL blog, Yahoo Messenger dan juga Email Blog korang sendiri di Shoutbox atau Contact Us. Selain itu, ahli2 Selenge boleh juga hantarkan karya selenge/sengai/bebas kepada kami melalui Contact Us jugak. nanti kami postkan karya2 korang tu. Bak kata orang.. Sharing Is Caring.

Bagi yg bukan pemegang Gmail dan Blogger korang boleh letakkan alamat blog korang di pautan Link Us Untuk tujuan promotan dan iklanan. Iklan2 yg xmenyenangkan hati kami, akan kami removekan terus.


Instant Message/Chat/Hubungi

Korang bolehlah hubungi ahli2 Selenge..Siap ada YM lagi. Lantak korang lah nak ngorat ker, nak kenalan ke. Tu hak persendirian korang sendiri.



Credit

Jutaan Terima Kasih Bagi Ahli2 Yang Telah Menyediakan Perkhidmatan "Extreme Selenge"

Pereka Grafik/Logo : Dustin
Penyunting Blog : muncet
Radio Internet : Lixdo
Laman Beborak/Chat Room : k3k4tu
Tukang Conteng(hahaha!!) : Cik Lady

Dan Termasuk Bagi Ahli2 lain dan Pengunjung Yg Sudi Meriahkan Blog Ini!